Sponsorer

– Spenst Sandefjord
Består av to treningssentre på Framnes og torvet i Sandefjord. Her finner man god kunnskap blandt ansatte og hyggelige medlemmer som lager tilsammen et unikt treningsmiljø. Det er på Spenst jeg gjør unna mye av treningen min både i og utenfor sesong. Spenst støtter meg med et viktig bidrag til min satsing.

– Bont                                                                                                                                             Produserer unike sykkelsko til både terreng, landevei og triathlon. De er blandt verdens letteste sko og eksepsjonelt stive. Bont må bare prøves

– Viking                                                                                                                                            Lager høykvalitetssko og var blandt de første som tok i bruk høykvalitetessystemet Gore Tex. Kvalitete gjenspeiler hele konseptet Viking, og jeg er en stolt bruker av Viking sko.

– Squeezy                                                                                                                                         Støtter meg med sportsernæring. Det er mye likt innenfor dette segmentet, men Squeezy mener jeg skiller seg fra massene. Squeezy har en komplett serie med produkter til all type bruk.

– Las                                                                                                                                                 Lager hjelmer til all slags bruk. Det som kjennetegner Las er den gode passformen i deres hjelmer.

– Royal Racing                                                                                                                                Støtter meg med kvaliteteshansker. Hansker er viktig og må være av god kvalitet. Med Royal Racing på hendene merker man øyeblikkelig nettopp den gode kvaliteten, holdbarheten er ogsåmeget god.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s